Svartvik ersätter förlorad skyttekung med en annan

23 dec 2022 Div. 5 Medelpad

För en dryg vecka sedan kunde vi berätta om att Svartvik tappar sin skyttekung Christoffer Nerkman.
Nu har man ersatt honom med en ny skyttekung!
Det är Essviks 30-årige anfallare Daniel Johansson som återvänder till Hemmanet.
- En tidig julklapp till alla Svartvikare, kommenterar tränaren Carl Bergseije.

Som Lokalfotbollen berättade om för en dryg vecka sedan tappar Svartvik sin skyttekung Christoffer Nerkman då han flyttar från stan.

Men ersättaren går inte av för hackor då Daniel Johansson flyttar över sundet från Essvik till Svartvik. 30-åringen har vunnit skytteligor i både fyran och femman och även ofta hittat nätet i trean.

Spel i den rödvita Svartviksdressen blir ingen ny bekantskap för Danne som representerade klubben uppe på Hemmanet åren 2011 och 2015-18. 2016 var han till exempel med att föra upp "Blackbay" i trean. 2014 blev det även ett mellanspel i trean med Kuben annars har det varit spel i Essviks Allmänna Idrottsförening som gällt.

- En tidig julklapp till alla Svartvikare! Det är med stor glädje vi kan berätta att Danne har valt spel på Hemmanet kommande säsong. Danne har de senaste säsongerna öst in mål i Essvik i Medelpadsallsvenskan. Med sina 22 nätkänningar i år var han högst bidragande till Essviks tredjeplacering.

Så här säger Danne om varför det blir en återkomst på Hemmanet till klubbens facebooksida:

- Känner att jag behöver göra ett byte för att få lite motivation igen, plus att jag känner många i Svartvik inklusive tränaren.

- Det känns fantastiskt bra att vi lyckats locka över Danne då jag är övertygad om att alla klubbar i distriktet hade haft nytta av honom. Jag har känt Danne sen vi var tio år gamla och spelade tillsammans i NSK så jag har bra koll på honom både som spelare och som person. Det här kommer att bli bra, avslutar tränaren Carl Bergseije.

Helgens träningsmatcher (26-28 april) för våra lag i Medelpadsfemman

26 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Bara två av våra division 5-lag träningsspelar i helgen, Här nedan ser ni hur det går/har gått.

Läs mer

Zakaria Suliman tvåmålsskytt när Ånge besegrade Stöde i kvällens träningsmatch

25 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Under torsdagskvällen möttes Ånge och Stöde i en träningsmatch där de först nämnda vann med 3-1, två mål av Zakaria Suliman, där samtliga mål producer...

Läs mer

Det blir två division 5-grupper i år - spelordningen klar

17 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Spelprogram, tabell, resultat & matchfakta: ⚽️ Grupp 1 (Västra) ⚽️ Grupp 2 (Östra)  

Läs mer

Helgens träningsmatcher för våra division 5-lag - så spelas de och så gick det

14 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Några av våra lag i Medelpadsfemman har träningsspelat i helgen och bland annat lade Sidsjö-Böle fjolårets tabelltvåa i fyran Essvik på rygg och Wiska...

Läs mer

Alex vann tränarmötet över brorsan Juan och Svartvik U tog hem en uddamålsseger

6 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Två träningsmatcher spelades idag för våra division 5-lag. I den första besegrade Sundsvalls FF division 4-laget Selånger 2 med 2-0 och i den andra va...

Läs mer