Svartvik ersätter förlorad skyttekung med en annan

23 dec 2022 Div. 5 Medelpad

För en dryg vecka sedan kunde vi berätta om att Svartvik tappar sin skyttekung Christoffer Nerkman.
Nu har man ersatt honom med en ny skyttekung!
Det är Essviks 30-årige anfallare Daniel Johansson som återvänder till Hemmanet.
- En tidig julklapp till alla Svartvikare, kommenterar tränaren Carl Bergseije.

Som Lokalfotbollen berättade om för en dryg vecka sedan tappar Svartvik sin skyttekung Christoffer Nerkman då han flyttar från stan.

Men ersättaren går inte av för hackor då Daniel Johansson flyttar över sundet från Essvik till Svartvik. 30-åringen har vunnit skytteligor i både fyran och femman och även ofta hittat nätet i trean.

Spel i den rödvita Svartviksdressen blir ingen ny bekantskap för Danne som representerade klubben uppe på Hemmanet åren 2011 och 2015-18. 2016 var han till exempel med att föra upp "Blackbay" i trean. 2014 blev det även ett mellanspel i trean med Kuben annars har det varit spel i Essviks Allmänna Idrottsförening som gällt.

- En tidig julklapp till alla Svartvikare! Det är med stor glädje vi kan berätta att Danne har valt spel på Hemmanet kommande säsong. Danne har de senaste säsongerna öst in mål i Essvik i Medelpadsallsvenskan. Med sina 22 nätkänningar i år var han högst bidragande till Essviks tredjeplacering.

Så här säger Danne om varför det blir en återkomst på Hemmanet till klubbens facebooksida:

- Känner att jag behöver göra ett byte för att få lite motivation igen, plus att jag känner många i Svartvik inklusive tränaren.

- Det känns fantastiskt bra att vi lyckats locka över Danne då jag är övertygad om att alla klubbar i distriktet hade haft nytta av honom. Jag har känt Danne sen vi var tio år gamla och spelade tillsammans i NSK så jag har bra koll på honom både som spelare och som person. Det här kommer att bli bra, avslutar tränaren Carl Bergseije.

David Secka sköt Kungsnäs i topp över sommaren efter sent segermål mot Östavall

30 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Idag spelades den flyttade matchen från omgång 1 mellan Kungsnäs och Östavall där det blev en hemmaseger sedan David Secka avgjort med tio minuter kva...

Läs mer

Elias Berglund fyramålsskytt när Kungsnäs tog hem en storseger över Södermalm - men siffrorna ljuger

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Kungsnäs tog hem en målmässig storseger hemma mot Södermalm men siffrorna ljuger då matchbilden var betydligt jämnare än så och det var först på slute...

Läs mer

Alnö U avgjorde sista halvtimman mot trubbigt Indal - är nya serieledare i B-slutspelet

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Alnö Utveckling leder B-slutspelet inför sommaruppehållet och kan tacka sin eminente målvakt Ossian Andrews Levenhagen som med sina räddningar såg til...

Läs mer

Målrikt värre på Viskans IP - hemmalaget avgjorde med fyra raka fullträffar på slutet: "Vi gör sju mål men ingen bra match"

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Det blev målrikt på Viskans IP där hemmalaget vann över Sundsvalls FF med 7-3 sedan man avgjort med fyra raka mål på slutet.   

Läs mer

Två tvåmålsskyttar när Stöde och Hassel spelade 2-2

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Både Hassels Bijan Yari Mivali och Stödes Christian Sjöberg nätade dubbelt när lagen möttes på Stöde IP och då duon var de enda som målade slutade mat...

Läs mer