Samarbeta med den lokala fotbollen och gör Er själva en tjänst med förtjänst!

Sedan starten 2007 har Lokalfotbollen.nu haft över 17 miljoner besökare. Ett bevis på att fotbollen är världens populäraste sport även lokalt.

Varje år bjuder jag på över 5 000 skrivna nyheter, artiklar och matchreferat från den lokala fotbollen i Medelpad med omnejd. Och det lär inte bli färre under 2023.

Lokalfotbollen.nu bevakar, som enda media i länet, både topp- som breddfotbollen i ord och bild utan kostnad för läsarna. Och detta 24 timmar dygnet året runt. 

Med andra ord, en perfekt plats att synas på för alla våra lokala företag. Läs gärna mer här nedan. Det spelar ingen roll om du sitter framför datorn, surfplattan eller mobilen. Sajten är optimerad att kunna läsas på bästa sätt oavsett plattform!

Vi har inga "mellanhänder" utan kan därför hålla otroligt låga priser på våra banners!

Så gör er en tjänst med förtjänst - boka en plats på välbesökta Lokalfotbollen.nu ni också!

Läs här nedan för ännu mer information!

 

Fotbollen är världens största sport och intresset är enormt och engagerar otroligt många människor. Så även i lilla Medelpad! Detta gäller oavsett i vilken serie som favoritlaget håller till i. Och som även Lokalfotbollens slogan lyder: "Passion oavsett division". 

Den lokala fotbollen är så mycket mer än våra elitlag GIF Sundsvall och Sundsvalls DFF och där fyller Lokalfotbollen.nu en stor roll då vi bevakar samtliga seniorserier i Medelpad både när det gäller herr- som dam. 
Det är vi ensamt media om i länet och dessutom är alla våra artiklar och matchreferat helt kostnadsfria för våra läsare. Det gör att vi har dryga miljonen besökare varje år vilket gör det intressant för företagen att marknadsföra sig i. Sidan är levande 24/7 året runt.

Idag, och de senaste 17 åren, är det klart bästa sättet och numera i stort sett enda, att kostnadsfritt gå in på Lokalfotbollen.nu om man vill läsa och veta mera om samtliga seniorlag i fotbollsmedelpad oavsett om det gäller Superettan, Medelpadsfemman (sexan försvann inför den här säsongen), Elitettan eller Damtrean.
En stor anledning till att Lokalfotbollen.nu behåller sin popularitet beror på att sidan hela tiden hålls "levande". Det bjuds på nyheter i stort sett varje dag året runt som rör vår lokala fotboll, även när det inte är säsong. Och när matchandet är igång blir det utförliga referat från i stort sett samtliga lokala kamper. Lägg därtill DM och alla försäsongsmatcher inom- och utomhus.

De som går in på Lokalfotbollen.nu är i huvudsak aktiva killar/män och tjejer/kvinnor men även f d spelare och ledare samt fotbollsintresserade i allmänhet. Dessa är i regel köpstarka och intresserade av en mängd olika varor och tjänster. Det säger sig självt att detta är en attraktiv plats att synas på som företagare och har du något favoritlag, och/eller lag som du sponsrar, kan du begära att bli placerad med din banner vid detta lags serie och även under detta lags klubbfakta.

Varför inte testa en banner med länk direkt till Din hemsida?
Ett billigare och mer effektivt sätt att nå just din lokala målgrupp är svårt att finna! Med en banner så stöttar ni såväl Lokalfotbollen.nu som den lokala fotbollen i stort – men FRAMFÖRALLT gör ni ER SJÄLVA en tjänst med förtjänst! 

En återkommande fråga jag får är "hur kan jag driva Lokalfotbollen.nu som blind?"
Nåja, det är en sanning med modifikation. Jag har lite "synrester" kvar på höger öga men då jag har en positiv livssyn och älskar fotboll ser jag inte hindren utan har införskaffat olika synhjälpmedel till datorn och kontoret så det går alldeles utmärkt att driva sidan även om allting tar mycket längre tid än då jag hade en bättre syn. Har i alla fall inte fått några större klagomål på hur jag sköter Lokalfotbollen utan snarare tvärtom glädjande nog. Får dessutom hjälp med fotografering och inspelade intervjuer av min medarbetare Pia Skogman som även hjälper mig med mycket annat som t ex kör mig till matcharenorna. En klippa jag inte skulle kunna klara mig utan.

Så en banner med direktlänk till er hemsida här på Lokalfotbollen.nu ger inte bara en god marknadsföring utan även en goodwill som är svår att mäta i pengar. Det är helt enkelt en bonus man får på köpet.
Kontakta mig för annonsering eller mer info redan idag!

/ Janne Pehrsson

Mobil: 0730 - 49 88 88

E-post: lokalfotbollen.nu@gmail.com

Annan media som uppmärksammat Lokalfotbollen under 2023:
⚽️ Janne och Pia brinner för den lokala fotbollen (Sundsvalls Tidning)
⚽️ Ävem Sveriges Radio berättar om Lokalfotbollens artikel om Matfors nyförvärv med 49:orna (P4 Vaken)
⚽️ Lokalfotbollen-artikel om Matfors "storfotade" nyförvärv uppmärksammas nationellt (Studio Allsvenskan).

Utmärkelse 2022:
⚽️Lokalfotbollen prisad av Medelpads Fotbollförbund - Årets Prestation 2022

Annonspriser 2023

 

Huvudsponsor (stor banner alla sidor)                    

25.000 kr/år


1 banner startsida/nyheter                        

7.500 kr/år


5 banners olika serier (varav tre valfria)                

5.000 kr/år


2 banners (valfria serier)                             

2.500 kr/år


1 banner (valfri serie)                              

1.500 kr/år

 

Ännu bättre pris? Boka TRE år, betala för TVÅ!


Samtliga banners bokas per tre år. Bannern flyttas till ert favoritlag om detta skulle byta serie från ett år till ett annat.

 

Välkommen!

/ Janne Pehrsson, Lokalfotbollen.nu.

Mobil: 0730 - 49 88 88.

E-post: lokalfotbollen.nu@gnail.com (ny adress fr o m 1 januari 2023)