Samuel Keflit valde Sund: "Vill spela så högt som möjligt"

8 aug 2022 Div. 2 Norrland

För någon dryg vecka sedan avslöjade Lokalfotbollen att anfallaren Samuel Keflit var på väg att flytta hem från Norge.
Nu står det klart att det blir division 2-laget som får ta del av 25-åringens målsinne.
– Jag vill spela så högt som möjligt och utvecklas som fotbollsspelare, säger Samuel om valet av klubb.

Efter ett och ett halvt år i norska Steinkjer FK beslutade sig Samuel Keflit att flytta hem till Sundsvall där ett nytt jobb väntar. Något som Lokalfotbollen skrev om.
Flera klubbar hörde av sig. bland annat division 3-klubbarna Matfors och Lucksta men det blev Sund i tvåan som vann dragkampen.

– Jag vill spela så högt jag kan och utvecklas som fotbollsspelare. Dessutom visade Sund stort intresse redan från början för mig och har även presenterat en bra lösning. Nu ska jag göra allt för att spela kvar Sund i tvåan. Om allt går i lås blir jag spelklar redan i helgen, säger Samuel.

Sund har haft det tungt med målskyttet så här långt och förhoppningsvis löser det sig positivt i framtiden med Samuel Keflit i laget. Under sin tid i Lucksta visade han vart målet är beläget på både division 4- och 3-nivå.

Sund jagar även förre GIF-spelaren Erik Granath men hur det blir med den saken hänger frågetecknet i luften då det finns fler intressenter på banan.

Texten kan komma att uppdateras med kommentarer från Sund.

Div. 2, omgång 4 (20-21 april): Nu kommer Luckstas första historiska seger på den här nivån?

20 apr 2024 Div. 2 Norrland

Lucksta har ett starkt kryss mot Boden och två förluster på de inledande omgångarna i tvåan. I onsdags mötte man Kuben i DM-finalen (förlust 3-4) och ...

Läs mer

Div. 2, omgång 3: Bisarrt självmål bakom Luckstas förlust mot Gottne

13 apr 2024 Div. 2 Norrland

En match i omgång 3 spelades under fredagskvällen, derbyt Boden-Bergnäset 2-0, medan det övriga lirades under lördagen, bland annat vann Gottne klykde...

Läs mer

Div. 2, omgång 2: Lucksta tappade segern långt in på stopptid i historiska hemmapremiären - men var bollen verkligen över mållinjen?

7 apr 2024 Div. 2 Norrland

Lucksta var bara centimeter från att ta sin första historiska seger i division 2 då Boden kvitterade till 2-2 på stopptid på en boll som många menar a...

Läs mer

Tar Lucksta sina första division 2-poäng mot fjolårets Ettanlag Boden?

7 apr 2024 Div. 2 Norrland

Lucksta föll i sin historiska division 2-premiär borta mot Umeå FC Akademi.Nu är det ett revanschsuget gäng som äntrar NP3 Arena för möte med fjolåret...

Läs mer