Nytt styre i Ånge IF - Bjurén kliver av Lovén på

7 dec 2023 Div. 5 Medelpad

Efter många år som spelare, tränare och de senaste åren ordförande har Magnus Bjurén klivit av och överlämnat klubban till Stefan Lovén. 
- Det blir ingen lätt match att fylla skorna efter Magnus många och långa år av djupt engagemang för fotbollen, säger Stefan Lovén.

En institution försvinner inom fotbollen i västra.
Efter att ha spelat, tränat och varit ordförande i Ånge IF i en "mansålder" har Magnus Bjurén nu klivit av som hövding och lämnar över tomahawken till Stefan Lovén. Detta blev klart i samband med klubbens årsmöte som gick av stapeln i måndags.

- Det blir onekligen ingen lätt match att fylla skorna efter Magnus många och långa år av djupt engagemang för fotbollen, men jag kommer så klart göra mitt allra bästa, lovar nye ordföranden Stefan Lovén.

Han fortsätter:
- Klubben har en fantastisk barn- och ungdomsverksamhet och även om vi halkade ner från division 4 till 5 med seniorlaget ser jag ljust på framtiden för båda verksamheterna. Mycket spännande finns i sina lindor och inga papper är ännu skrivna men förhoppningsvis får vi anledning att offentliggöra en och annan nyhet lagom till kommande säsong.

Lokalfotbollen passar på att tacka Magnus Bjurén för allt samarbete under alla år och vem vet? Kanske kommer det en längre intervju med den gode Bjurén vad det lider.

Spelprogram & resultat div. 5 Östra & Västra

28 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Spelprogram, tabell, resultat & matchfakta: ⚽️ Grupp 1 (Västra) ⚽️ Grupp 2 (Östra)  

Läs mer

Jocke Andersson tvåmålsskytt när Ånge vann - Östavall ledde med 3-1 men släppte in fem påsar efter paus

26 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Bara två av våra division 5-lag träningsspelade i helgen. I fredagskväll inledde Östavall bäst i den "obligatoriska" träningsmatchen mot Tandsbyn och ...

Läs mer

Zakaria Suliman tvåmålsskytt när Ånge besegrade Stöde i kvällens träningsmatch

25 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Under torsdagskvällen möttes Ånge och Stöde i en träningsmatch där de först nämnda vann med 3-1, två mål av Zakaria Suliman, där samtliga mål producer...

Läs mer

Helgens träningsmatcher för våra division 5-lag - så spelas de och så gick det

14 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Några av våra lag i Medelpadsfemman har träningsspelat i helgen och bland annat lade Sidsjö-Böle fjolårets tabelltvåa i fyran Essvik på rygg och Wiska...

Läs mer

Alex vann tränarmötet över brorsan Juan och Svartvik U tog hem en uddamålsseger

6 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Två träningsmatcher spelades idag för våra division 5-lag. I den första besegrade Sundsvalls FF division 4-laget Selånger 2 med 2-0 och i den andra va...

Läs mer