Lucksta hämtade in 0-3 mot Offerdal – Fredrik Ljuslinder nickade in kvitteringen på stopptid

Lucksta fick äntligen spela hemma på Sörforsvallen men hamnade i ett 0-3-underläge mot Offerdal.
Men en kraftansamling sista kvarten gjorde att man kom ikapp och kunde ta poäng, 3-3-målet innickat av Fredrik Ljuslinder på stopptid!
– Vi visade stark karaktär att komma tillbaka och ta poäng efter den första halvleken som var den absolut sämsta under mina fem år i klubben, säger tränaren Paul Thompson.

Lucksta fick äntligen komma in på Sörforsvallen, något man verkligen hade sett fram emot.
Men under den första halvleken var man totalt handlingsförlamade och lyckades inte med någonting under 45 minuter.
Notoriske målskytten John-Henrik Eriksson gjorde ett tidigt och ett sent mål och däremellan satte Jimmy Hernerud 0-2 till gästerna från Offerdal.

Efter en "hårtork" från tränaren Paul Thompson kom Lucksta ut som ett helt annat lag men det dröjde till mindre än kvarten kvar innan Nidal Jaradat fick in en livlina till 1-3.
I den 87:e nickade Tout Puissant in ytterligare en reducering innan man lyckades forcera in ett 3-3-mål på stopptid och den här gången var det Fredrik Ljuslinder som använde huvudet och räddade en pinne.

– Vi visade stark karaktär och stort hjärta att komma tillbaka och ta poäng efter den första halvleken som var den absolut sämsta under mina fem år i klubben. Allt som vi pratade om att göra inför matcher går vi ut och gör precis tvärtom, säger tränaren Paul Thompson.

Och fortsätter:

– Det här var så dåligt och jag kan garantera att en liknande första halvlek som den här aldrig kommer att upprepas under min tid som tränare i Lucksta.

Lucksta IF - Offerdals IF 3-3
28 maj 2022 - 14:00 - Sörforsvallen
0-1 John-Henrik Eriksson (6)
0-2 Jimmy Hernerud (28)
0-3 John-Henrik Eriksson (45)
1-3 Nidal Jaradat (76)
2-3 Tout Puissant (86) nick
3-3 Fredrik Ljuslinder (90+2) nickl
Domare: Andreas Olsson
Publik: 27
Matchfakta

Omgång 6: Idel segrar för Medelpadslagen - fyra fullträffar av William Svelander när Alnö tog första trean

I omgång 6 prickade William Svelander in fyra fullträffar när Alnö tog hem årets första seger, 4-1 i Björna. Kuben spelade hem sin sjätte raka seger e...

Läs mer

Omgång 5: Kuben bara vinner, Selånger spräckte Dvärsätts svit, Fränsta fick med sig hela potten från Olympia men decimerat Alnö föll långt in på stopptid

I omgång 5 dödade Selånger Dvärsätts svit på fyra raka segrar, Fränsta med sig hela potten från Olympia medan Alnö åter föll  sedan man i ledningen dr...

Läs mer

Omgång 4: Fränsta vann målrikt derby över Alnö, Kuben förlängde sin segerrad men Selånger föll av vinnarspåret

Under söndagen slapp Fränsta resa iväg (nåja, till Ånge IP blev det i alla fall) men på papperet blev det årets första hemmamatch. Och där väntade Aln...

Läs mer