Årets värvningsbomb! GIF:s anfallslegend klar för Real Kuben

Stjärnanfallaren har funderat. Fortsatt elitsatsning eller spel i Kuben?
Idag kom svaret, det blir "Tigerränderna" i trean för Linus Hallenius, och kanske debut redan på fredag i DM för "Real Kuben"?.
- När de började snacka om DM på fredag kände jag att om jag ändå tränat så vill jag vara med. Så jag har legat på för att det skulle bli klart inför det, säger 34-åringen till ST-sporten.

Linus Hallenius är tillbaka där allting en gång startade - i Kubikenborgs IF.
Mellan valet av fortsatt elitsatsning eller spel i morderklubben valde GIF:s legendariska anfallare att "varva ner" hos "Tigerränderna" med spel i division 3 (vår femtedivision).

Utöver GIF Sundsvall har det även blivit allsvenskt lir i Hammarby IF, Helsingborgs IF och IFK Norrköping utöver proffsspel utomlands i Schweiz och på Cypern.
Förhoppningsvis blir det debut i Kuben redan på fredag när DM-gruppspelet inleds, och det med match mot seriekollegan Selånger SK.

- När de började snacka om DM på fredag kände jag att om jag ändå tränat så vill jag vara med. Så jag har legat på för att det skulle bli klart inför det, säger 34-åringen till ST-sporten.

Och varför blev det just Kuben?
- Det föll sig naturligt. Jag har tränat med dem två gånger i veckan sedan nyår och känner ju ”Lagga” (Stefan Lagergren, tränare) sedan tidigare. Vi har hållit kontakten och nu kände jag mig sugen på att spela matcher, så jag bad dem om att bli registrerad så jag kan spela.

Linus Hallenius övergång är naturligtvis Årets Värvarbomb i Medelpad.
- Värvningar händer. Men det här kan vara det största som hänt i Norrlandsfotbollen på ett bra tag. Det senaste som slår det är väl när han kom tillbaka till GIF Sundsvall, säger Kubens nye sportchef Göran Sundqvist.

Kubens nyförvärv så här långt:
Linus Hallenius (GIF Sundsvall)
Linus Sahlin (Bodens BK)
Christoffer Högbom, mv (Lucksta IF)
Arvid Näsholm (Hudiksvalls FF)
Axel Näsholm (Hudiksvalls FF),
Jesper Norberg (Älgarna-Härnösands IF)
...och fler är på ingång!

Omgång 4: Fränsta vann målrikt derby över Alnö, Kuben förlängde sin segerrad men Selånger föll av vinnarspåret

Under söndagen slapp Fränsta resa iväg (nåja, till Ånge IP blev det i alla fall) men på papperet blev det årets första hemmamatch. Och där väntade Aln...

Läs mer

Alnö IF fyller 100 år idag - Lokalfotbollen gratulerar på den stora bemärkelsedagen!

Den 24 april 1924 bildades Alnö Idrottsförening och fyller med andra ord modiga 100 år idag! Ett av många lag inom fotbollen som passerat revy under ...

Läs mer

Omgång 3: Tredje raka trean för både Kuben och Selånger, Fränsta tappade allt på slutet i Umeå

Omgång 3: Kuben fortsätter på vinnarspåret medan Alnö inkasserade sitt tredje nederlag. Det blev kontentan efter tisdagskvällens derby som "Tigerrände...

Läs mer