Teo Sandin tvåmålsskytt för Fränsta 2 mot topplaget Indal

27 jun 2022 Div. 6 Medelpad

Topplaget Indal tog en tidig ledning efter ett självmål men därefter vände hemmalaget Fränsta 2 tack vare två mål och ett assist av Theo Sundin.
– Vi genomför en kanonmatch, säger Fränstacoachen Jonas Badman.

Serietrean Indal tog ledningen på Myggvallen i den åttonde minuten. Hussain Abukar spelade in bollen mot straffpunkten där en Fränstaförsvarare olyckligt stötte den i eget mål.
Då hade redan ett taggat hemmalag bränt två fina chanser och det tog också bara ett par minuter efter 0-1 som man utjämnade då Teo Sandin slog ett vackert inlägg till Vilmer Badman Åström som dundrade in 1-1 på volley.

Innan kvarten var spelad satte Theo Sandin själv 2-1 och det resultatet stod sig länge trots att bägge lagen fortsatte vaska fram chanser, närmast var Indal en kvittering i inledningen av den andra halvleken med en ribbträff.

I den 62:a minuten snappar Teo Sundin upp en "indianare" och löper ensam mot Lars Persson Skandevall i bortamålet och avslutar kliniskt.
Persson Skandevall räddade sedan en straffspark på slutet, och inte bara det, han nöp returen också. Något som dock inte hindrade hemmalaget från att ta hem en 3-1-victoria.

– Vi genomför en kanonmatch i värmen och jag tycker vi vinner rättvist, säger Fränstacoachen Jonas Badman.

– De satte chanserna som vi bjöd på och två av dem kom efter slarv i backlinjen , försvarsspelet var inte på plats idag. Vi saknade några viktiga pjäser idag inte minst framåt vilket märktes i offensiven. Bara att gratulera Fränsta till en bra insats och rättvis seger, säger Indals tränare Peter Lind.

I Fränsta 2 var Teo Sundin utropstecknet med två mål och ett assist. I målet uppträdde Erik Aldebrandt stabilt och tog hand om allt och blev bara överlistad av en egen försvarare.
– Vill även ge våra ungdomar Eddie Mohlin, Tobias Öhman, Vilmer Badman Åström, Osman Ali Abubaker beröm och som visar att Fränsta har en framtida stomme att förlita sig på, samt att dem gör en bra insats i matchen.

I Indal ska sista utposten Lars Persson Skandevall inte lastas för förlusten och duktig var även Alexander Sundström på mitten.

 

Fränsta IK 2 emblemIndals IF emblem

Fränsta IK 2 - Indals IF 3-1
27 juni - 19:00 - Myggvallen
0-1 självmål (8)
1-1 Vilmer Badman Åström (10)
2-1 Teo Sandin (14)
3-1 Teo Sandin (62)
Domare: Albin Eriksson
Publik: 39
Matchfakta

Fotbollens själ på Ånge IP under lördagen inför storpublik

20 maj 2023 Div. 6 Medelpad

Premiären av Gärdsgårdsserien bjöd på strålande sol, storpublik och inte oäven fotboll - med TV-sändning! Bara en sån sak.- Verkar som att gubbarna ty...

Läs mer

Världspremiär för Gärdsgårdsserien i morgon: "För avdankade spelare"

19 maj 2023 Div. 6 Medelpad

I morgon lördag är det premiär för Gärdsgårdsserien Ånge.En sjumannaturnering med deltagande från klubbarna Alby FF, Erikslunds SK, Fränsta IK, Torpsh...

Läs mer

Inför premiären av Medelpadsfemman: Sundsvalls FF

4 maj 2023 Div. 6 Medelpad

Ifjol kom Sundsvalls FF näst sist i Medelpadsfemman efter en turbulent säsong med tränare och spelare som slutade eller bytte klubb.Nu är laddar man o...

Läs mer

Ingen Medelpadssexa 2023 - alla lag flyttas upp i femman

11 jan 2023 Div. 6 Medelpad

Då division 4 Medelpad utökas till elva lag flyttas sex lag upp från femman, inklusive tre andralag.Detta medför att även femman fylls på underifrån v...

Läs mer

Carl Bergseije förlänger med Svartvik: "Ja, jag fortsätter"

16 nov 2022 Div. 6 Medelpad

I år förde Carl Bergseije omstartade Svartvik till serieseger direkt i Medelpadssexan.Nu står det klart att det blir en förlängning för det 30-åriga t...

Läs mer

Nystart för Sidsjö-Böles herrlag?: "Det är ambitionen"

12 nov 2022 Div. 6 Medelpad

Sidsjö-Böle har en alltmer imponerande ungdomsverksamhet.Nu har klubben planer på att åter ställa ett eget herrlag på benen till den kommande säsongen...

Läs mer