Stöde drar sig ur Medelpadsfemman - spelarbrist

28 mar 2023 Div. 5 Medelpad

2021 var man ett mittenlag i division 2.
Nu drar sig Stöde ur spel i Medelpadsfemman på grund av klassiska anledningen "spelarbrist".
- Det är svårt att få spelare att ställa upp och lira och träna, säger Mats "Pinnen" Edlund i klubbens styrelse.

För ett par år sedan var man ett topplag i division 2 och så sent som 2021 taxade man in som åtta sedan man tappat placeringar under hösten.
Nu lägger Stöde iF ner sitt herrlag och kliver av spel i Medelpadsfemman.

- Riktigt trist. Men det är svårt att få spelare att ställa upp och lira och träna. När vi hade möte var det max åtta som verkligen ville köra, resten ville prioritera annat, säger Mats "Pinnen" Edlund i klubbens styrelse.

"Pinnen" ser ändå ett ljus långt fram i tunneln.

- Hoppas att time-outen bara blir temporär, finns lovande killar men där fyra valt att spela inne i stan istället i år. Tids nog kan de komma att spela i Stöde igen. Det är i alla fall min och klubbens förhoppning.

Nu blir det damerna som får försöka hålla klubbens fana högt, men även de har det tufft och tvingades inför den här säsongen tacka nej till spel i division 2 och begära ner sig i vår lokala damtrea.

David Secka sköt Kungsnäs i topp över sommaren efter sent segermål mot Östavall

30 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Idag spelades den flyttade matchen från omgång 1 mellan Kungsnäs och Östavall där det blev en hemmaseger sedan David Secka avgjort med tio minuter kva...

Läs mer

Elias Berglund fyramålsskytt när Kungsnäs tog hem en storseger över Södermalm - men siffrorna ljuger

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Kungsnäs tog hem en målmässig storseger hemma mot Södermalm men siffrorna ljuger då matchbilden var betydligt jämnare än så och det var först på slute...

Läs mer

Alnö U avgjorde sista halvtimman mot trubbigt Indal - är nya serieledare i B-slutspelet

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Alnö Utveckling leder B-slutspelet inför sommaruppehållet och kan tacka sin eminente målvakt Ossian Andrews Levenhagen som med sina räddningar såg til...

Läs mer

Målrikt värre på Viskans IP - hemmalaget avgjorde med fyra raka fullträffar på slutet: "Vi gör sju mål men ingen bra match"

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Det blev målrikt på Viskans IP där hemmalaget vann över Sundsvalls FF med 7-3 sedan man avgjort med fyra raka mål på slutet.   

Läs mer

Två tvåmålsskyttar när Stöde och Hassel spelade 2-2

26 jun 2024 Div. 5 Medelpad

Både Hassels Bijan Yari Mivali och Stödes Christian Sjöberg nätade dubbelt när lagen möttes på Stöde IP och då duon var de enda som målade slutade mat...

Läs mer