Oliver Andersson svarade för ett äkta hattrick i andra halvlek och säkrade Matfors 2:s seger på Kustängen

29 jun 2022 Div. 5 Medelpad

Oliver Andersson svarade för ett äkta hattrick när Matfors 2 avgjorde under den andra halvleken med fyra mål mot hemmalaget Stockvik.
– Vi gick ut till andra halvlek och höjde oss ett par nivåer när det gällde allt, säger Matforstränaren Magnus Danielsson.

Mötet på Kustängen mellan Stockvik och Matfors 2 stod länge och vägde innan gästernas Vincent Johnson i inledningen av den andra halvleken kom igenom och rundade målvakten innan han bröt dödläget.

Där och då tog spänningen i matchen slut och Oliver Andersson avslutade sista kvarten med att snickra till ett äkta hattrick där 4-0-målet var det vackraste där bollen gick som på ett snöre ända nerifrån egen backlinje fram till Oliver som avslutade kliniskt med ett skott från straffområdeslinjen.

– Den första halvleken var ganska usel från vår sida. Vi tog ett snack i pausen och sedan gick vi ut till andra och höjde oss ett par nivåer när det gällde allt. Vårt ledningsmål gav oss också extra tändvätska och det började se ut som vanligt, säger Matforstränaren Magnus Danielsson.

Äktahatrickskytten Oliver Andersson ska givetvis lyftas lite extra men plus till hela lagets andra halvlek efter en blek första.

 

Stockviks FF emblemMatfors IF 2 emblem

Stockviks FF - Matfors IF 2 0-4
29 juni - 19:00 - Kustängen
0-1 Vincent Johnson (51)
0-2 Oliver Andersson (74)
0-3 Oliver Andersson (77)
0-4 Oliver Andersson (90)
Domare: Jesper Löf
Publik: 44
Matchfakta

Inför seriestarten: Söråkers FF

29 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Nu på onsdag den 1 maj är det avspark för Medelpadsfemman, men bara grupp 1 (Östra) till att börja med.Och först ut att presenteras är fjolårets femma...

Läs mer

Helgens träningsmatcher - så gick det!

28 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Fyra av våra division 5-lag träningsspelade i helgen. I fredags inledde Östavall bäst i den "obligatoriska" träningsmatchen mot Tandsbyn och ledde i h...

Läs mer

Spelprogram & resultat div. 5 Östra & Västra

28 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Spelprogram, tabell, resultat & matchfakta: ⚽️ Grupp 1 (Västra) ⚽️ Grupp 2 (Östra)  

Läs mer

Zakaria Suliman tvåmålsskytt när Ånge besegrade Stöde i kvällens träningsmatch

25 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Under torsdagskvällen möttes Ånge och Stöde i en träningsmatch där de först nämnda vann med 3-1, två mål av Zakaria Suliman, där samtliga mål producer...

Läs mer

Helgens träningsmatcher för våra division 5-lag - så spelas de och så gick det

14 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Några av våra lag i Medelpadsfemman har träningsspelat i helgen och bland annat lade Sidsjö-Böle fjolårets tabelltvåa i fyran Essvik på rygg och Wiska...

Läs mer