Lokalfotbollen prisad av Medelpads Fotbollförbund - Årets Prestation 2022

22 nov 2022

Lokalfotbollen har nu avverkat 16 säsonger!
Och nu har vi fått pris också! Nämligen att vi stått för Årets Prestation 2022 av Medelpads Fotbollförbund och dess ordförande Lena Wallgren.
Både jag och Pia är otroligt glada och stolta över priset och sporrar oss till en fortsättning bara vi får ordning på det ekonomiska. Det är nämligen långt ifrån gratis att driva en fortbollssajt.

Så här lyder MFF:s motivering:

"Vi har sett dem överallt, i ur och skur, det nitiska strävsamma paret, som telefon i högsta hugg och arbetsredskap jagat tränare, spelare, ledare för att göra sina intervjuer och reportage.

På deras sida, Lokalfotbollen.nu: "Allt om den lokala fotbollen i Medelpad och de närliggande distrikten, och då menar jag ALLT", vilket stämmer med råge.
De har på ett föredömligt och imponerande sätt bevakat lokal- och regional fotboll, men även nationell- och internationell fotboll har funnits och finns med i deras arbete. Och allt arbete görs dessutom med små medel.

Deras devis - Passion oavsett division stämmer mitt i prick med hur vi ser på mottagarna av Årets Prestation i Medelpads FF.

Utmärkelsen Årets Prestation 2022 går till Lokalfotbollen.nu - Janne Pehrsson & Pia Skogman" 

Fina ord som jag och Pia tar med oss på den fortsatta resan med den lokala fotbollen.
Och vill ni stötta den så är ni välkomna att bli medlemmar i Club Lokalfotbollen!

klicka här för mer info om Club Lokalfotbollen.

Övriga pristagare:
⚽️ Årets spelare på herrsidan: Christofer Högbom, Sund IF.
⚽️ Årets spelare på damsidan: Ida Åkerlund, Sundsvalls DFF
⚽️ Årets ungdomsledare: Katarina Westman, Fränsta IK.