Ny huvudtränare i Heffnersklubban: "Jäkligt spännande"

10 okt 2023 Div. 1 Norra

Heffnersklubban har tre matcher kvar i division 1 i år men har redan gjort klart med en ny huvudtränare inför 2024.
Det blir Fredrik Karlström som tar över skutan.
- Det ska bli jäkligt spännande säger 35-åringen som senast kommer från SDFF där han varit assisterande tränare.

Heffnersklubban gör i år sin andra raka säsong i division 1 och har sedan länge säkrat en tredje efter ytterligare en imponerande säsong sett till förutsättningarna.

Nu har man även gjort klart med en ny huvudtränare i form av 35-årige Fredrik Karlström, som i år varit assisterande till Joel Cedergren i SDFF.

- Det ska bli jäkligt spännande säger 35-åringen och fortsätter:

- Är bara i startgroparna ännu och träffade tjejerna för första gången på träningen igår och ska lära mig känna dem lite mer vad det lider men första intrycket gav mig positiva vibbar.

Årets tränarduo Jonas Prytz och Morgan Sahlin kommer att fortsätta men kommer mer att fungera som assisterande tränare kommande säsong.
- Svinbra att de blir kvar med tanke på den kompetens de besitter och kunnande de har om klubben och spelarna i laget. Hade inte tänkt mig några stora omvälvningar men kanske hittar lite att skruva på till det bättre, säger Fredrik Karlström som även fungerar som instruktör åt Medelpads Fotbollförbund och tidigare, utöver SDFF, varit assisterande i Matfors i trean och även varit engagerad i både GIF Sundsvalls- och Kubens ungdomsverksamhet.

- Vi känner oss mycket nöjda över att ha knytit till oss Fredrik i vår målsättning att bygga vidare på vår organisation. Både jag, "Mogge" Sahlin och Magnus Östman blir kvar och så även Mattias Svensson för vårt division 2-lag vilket gör att vi får en röd tråd i vår verksamhet. Tror även att tjejerna kommer att må bra av en ny röst. Vi kommer att sätta oss ner och bland annat dra upp riktlinjerna för 2024 och även inventera spelartruppen, säger Jonas Prytz.

Div. 1 dam, omgång 4: Heffnersklubbans första nolla och Alnö tappade 3-1-ledning till förlust

27 apr 2024 Div. 1 Norra

I helgen reste våra lokala lag åt varsitt väderstreck, och kom hem tomhänta. Heffnersklubban åkte ner till Enskede söder om Stockholm där man fick ink...

Läs mer

Div. 1 dam, omgång 3: Uddamålsseger för Heffnersklubban men sen förlust för Alnö

20 apr 2024 Div. 1 Norra

Både Alnö och Heffnersklubban spelade hemma under lördagen, och mötte varsitt poängtörstigt lag, Själevad och Bergnäset, som bägge kammat noll efter d...

Läs mer

Div. 1 damer, omgång 2: Komfortabel vinst för Heffnersklubban i klykderbyt medan Alnö föll nere i Sandviken

14 apr 2024 Div. 1 Norra

Heffnersklubban tog en komfortabel 4-0-seger i klykderbyt mot Själevad under söndagen medan Alnö föll under lördagen borta mot Sandvikens IF med 0-3 s...

Läs mer

Div. 1 dam, omgång 1: Starka premiärer av både Alnö och Heffnersklubban trots tappade ledningar

7 apr 2024 Div. 1 Norra

Både Alnö och Heffnersklubban premiärspelade hemma i division 1 Norra, och gjorde det bra och hade länge ledningen i sina matcher mot Luleå respektive...

Läs mer