Mållöst för Alnö i första kvalmatchen mot Kvarnsveden

15 okt 2022 Div. 1 Norra

I kvalet för att hålla sig kvar i division 1 spelade Alnö 0-0 mot Kvarmsveden hemma på ett slirigt Släda IP i lagens första möte av två.
- Vi har de två fetaste chanserna i matchen eftertvå nickar, säger Alnös tränare Kent Gustafsson.

Ex-allsvenska Kvarnsveden inledde kvalmötet på Slädas slippriga gräs bäst, dock utan att skapa några vassare chanser. Men ju längre matchen led hängde Alnö med bra och i den andra halvleken hade man två nickar efter hörnor som mycket väl kunnat resultera, men tog vägen över ribban och den andra smet strax utanför stolpen.

På slutet fick Beatrice Juutinen en djupledsboll och var på väg att komma fri men den hala bollen slank i väg och chansen till ett segermål försvann men det här var en match där de båda försvaren trumfade över anfallsspelet.

- Det var böljande spel mellan straffområdena där greppet skiftade på det svårspelade underlaget. Det var vi som ändå hade de två-tre fetaste chanserna i matchen som varken bjöd på skönspel eller speciellt många målchanser, säger Alnös tränare Kent Gustafsson som ville framhålla att man jobbade hårt som lag.

Båda lagen är på scratch inför avgörandet nere i Borlänge nästa lördag där det hela kommer att avgöras, kanske till och med med avslutande straffar?

.
Alnö IFKvarnsvedens IK

Alnö IF - Kvarnsvedens IK 0-0
15 oktober 2022 - 15:00 - Släda IP
Domare: Abdullatif Al-Barawy
Publik: 123
Matchfakta

Div. 1 dam, omgång 3 (20-21 april): Både Alnö och Heffnersklubban förhandsfavoriter i helgen

20 apr 2024 Div. 1 Norra

Både Alnö och Heffnersklubban spelar hemma i den här omgången, och nöter varsitt poängtörstigt lag, Själevad och Bergnäset, som bägge kammat noll efte...

Läs mer

Div. 1 damer, omgång 2: Komfortabel vinst för Heffnersklubban i klykderbyt medan Alnö föll nere i Sandviken

14 apr 2024 Div. 1 Norra

Heffnersklubban tog en komfortabel 4-0-seger i klykderbyt mot Själevad under söndagen medan Alnö föll under lördagen borta mot Sandvikens IF med 0-3 s...

Läs mer

Div. 1 dam, omgång 1: Starka premiärer av både Alnö och Heffnersklubban trots tappade ledningar

7 apr 2024 Div. 1 Norra

Både Alnö och Heffnersklubban premiärspelade hemma i division 1 Norra, och gjorde det bra och hade länge ledningen i sina matcher mot Luleå respektive...

Läs mer